tisdag 17 december 2013

Kalendern klar!

För drygt en vecka sedan blev vi klara med julkalendern, vilken var en fröjd. Visserligen är det fortfarande en hel del kvar av den att klippa men att själv inspelningen är klar är skönt att veta. Det som i nuläget kvarstår att redigera  är inga stora grejer. Det krångligaste är definitivt bakom oss. I morgon kommer dessutom ett långt avsnitt som vi lagt ner lite extra jobb på (Mikael framför allt). Jag hoppas och tror att det kommer generera många skratt. Den handlar om en tragisk, ensam man som firar jul och får hallucinationer och vanföreställningar. 

Responsen av de övriga sketcherna kanske inte blev fullt så stor som jag hade hoppats på. Till största del är det släkt och nära vänner som gett feedback, men vi (framför allt jag) är så tacksamma ändå. Det här projektet har i första hand gjorts för att det har varit roligt. Jag är ganska osäker på om jag själv hade följt någon främlings julkalender helt blint, jag som inte ens följer den som går på SVT.

I fredags hade hela filmteamet en liten avslutningsfest med bubbeldricka och annat smått och gott. Det var väldigt trevligt. Vi spelade in några avslutande intervjuer som jag planerar att publicera runt nyår och därefter satt vi och körde tv-spel och pratade natten lång. Tomten fryser fast igen är slut men det är absolut inte det sista kreativa projektet som vi tre kommer att göra.

Jag är missnöjd över min ställning i bilspelet.
Tre ledtrådar på saker som finns kvar att se fram emot i julkalender:
- Pyromani

- Ande i ett klassrum
- Bankmannen Hans-Jesper från lucka 8 och 16