onsdag 6 november 2013

Fattig på tid men rik på upplysning

Det har varit fattigt med uppdateringar om mitt skrivande den senaste tiden, det beror inte på att jag har lagt ner det. Absolut inte. Men just nu är jag upptagen med studier och filminspelning. Jag har ett kapitel i M.I.S.T som är färdigskrivet och halvt inspelat men det finns inga marginaler att arbeta med det just nu, förutom kanske på lördagarna då vi har skrivarcirkel. Så fort sketcherna är färdiginspelade och klippta ska jag återuppta skrivandet på allvar igen och då ska jag lägga manken till. Mitt mål är att bli klar med kapitel 4 innan jul. Det betyder 4 skrivna kapitel under 2013.

På universitetet har vi precis börjat med upplysningen. En intressant epok på många plan. Människor tänkte och gjorde lite som de ville, man vågade sticka upp mot kyrkan på allvar och ställa sig kritisk till allt som inte var vetenskapligt. Men kan säga att jag mötte min egen upplysning under 2012, genom olika plattformar. Jag ska inte säga att jag är så kritisk och medveten som man kanske bör vara men jag är åtminstone på väg ditåt. Ett "outside the box"-tänkande gör också att man utvecklar sina egna personliga egenskaper.

Nedan ser ni en bild från den senaste av våra sketcher. Kanske den som har varit roligast hittills att spela in. Sketcherna börjar publiceras på Youtube, Facebook, Instagram och möjligen även här från och med den 1 december. Håll utkik.

En överambitiös tomtenisse.