söndag 10 november 2013

Den kommande bokmässan


Jag har nu efter många tveksamheter hit och dit bestämt mig för vad jag ska presentera på bokmässan. Det blir ett litet smörgåsbord av både det ena och det andra. Kanske så pass att det blir svårt att definiera vem jag är och vad jag vill berätta. Först och främst ska jag ha utdrag från både Lava Lady och M.I.S.T, det ska naturligtvis vara medryckande delar som berättar något om både karaktärerna och storyn. Sen tänker jag presentera Lava Lady som ljudbok och erbjuda en gratiskopia till alla som vill ha. Faktumet att jag inte har några kopior kvar av denna gör att jag helt enkelt får "ta upp beställningar". Meningen är att man ska kunna sälja sina verk på bokmässan men eftersom jag fortfarande är så enormt okänd vill jag inte skrämma bort mina eventuella läsare genom att sätta några prislappar på produkterna.

Går det som jag vill kommer jag också presentera mina framsidor tryckt i något finare material. Dessutom kommer besökarna kunna plocka diverse accessoarer som pennor och visitkort. Låter det intressant? Kanske inte så här i textform, men jag kommer naturligtvis göra en gedigen visuell rapport från dagen där målet med min marknadsföring kanske blir lite tydligare.

Men som om inte detta vore nog ska jag även presentera Katrine och orättvisan som ljudbok. Eventuellt sätter jag dock en prislapp på den. Där får jag chansen att marknadsföra mig som ljudboksinläsare, men också att fortsätta sprida den nervkittlande romanen till den publik som föredrar att lyssna framför att läsa. Amanda själv kommer att vara på plats och presentera boken i sin vanliga form. Här gör hon tacksam reklam för både ljudboken och den här bloggen.

Katrine och orättvisan som ljudbok