tisdag 8 oktober 2013

Återställd men stressad

Idag öppnade sig det döva, högra örat av ren magi. Nej då, det är ett resultat av en veckas hårt arbete med revaxör, sköjning, revaxör, sköljning. Proppen har verkligen suttit som berget och för varje dag jag själv behandlade den kändes det bara som att den blev värre. Men idag var jag vid vårdcentralen och där löste det sig tillslut. Jag har fortfarande inte hundra procent av hörseln tillbaka vilket tros bero på vatten i örat, men det spelar ingen roll, jag hör äntligen och det är en sådan kolossal lättnad.

Idag kom dessutom tidningen där jag är intervjuad. Det var tydligen den som fick mig uppmärksammad till bokmässan, som ska hållas här i slutet av november. Det var en trevlig överraskning. Jag tycker att det är en välskriven text och stilren layout men miljön på bilderna hade kunnat ha varit trevligare. Det är svårt att hitta idylliska platser i Växjö.

Trevlig artikel om mig i tidningen Elvan
Vad som händer i övrigt framför är att jag måste ta igen mina studier. Distraktionen med örat (plus en del andra saker) har fått mig att glida efter en bit, tyvärr. I detta ska jag naturligtvis försöka klämma in lite bokskrivande där färdigställandet av kapitel 3 står i fokus. Det ska bli mig ett sant nöje att låta läsarna få ta del av det.